Fudbaler Željezničara nakon Veleža

Blagojević: Jako važna, ali ujedno teška pobjeda

Željezničar je danas na stadionu Vrapčići u Mostaru porazio Velež s 1:0.

Za minimalno slavlje Željezničara u 20. kolu BHT Premijer lige BiH pobrinuo se iskusni veznjak Samir Bekrić, a svoj komentar na utakmicu dao je Jovan Blagojević na čijem licu su se vidjela različita raspoloženja.

"Jako važna pobjeda s kojom se uključujemo u borbu za Evropu. Bilo je teško, Velež iako otpisan, pružio je jako dobru partiju", kazao je Blagojević.

Blagojević, koji je prije Željezničara nastupao upravo za Velež, nesretan je zbog situacije u njegovom bivšem klubu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Uvijek se dobro vratiti u Mostar, bilo mi je lijepo ovdje za godinu i pol dana. Žao mi je što je sada Velež u ovakvoj situaciji i nadam se da će se izvući što prije", dodao je standardni fudbaler Željezničara Jovan Blagojević. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi