Blaić: Nisam mislio da ću se ovako brzo vratiti

Povratnik u redove Plemića

Blaić: Nisam mislio da ću se ovako brzo vratiti

M. Maksimović

Zvonimir Blaić se vratio u Zrinjski nakon šest mjeseci koje je proveo u češkom prvoligašu Jihlavi.

On će se danas na zadovoljstvo pojaviti na treningu Zrinjskog s kojim je prošle sezone postao šampion Bosne i Hercegovine.

“Sretan sam što sam se vratio u grad u kojemu sam proveo dvije lijepe godine. Osjećaj je super i iskreno jedva čekam da se ponovo priključim novim-starim saigračima. Iskreno nisam mislio da ću se ovako brzo vratiti, ali mi je istinski drago što sam ponovo tu. Imao sam još nekih ponuda, ali Zrinjski je za mene ipak uvijek na prvom mjestu“, rekao je Blaić za SportSport.ba.

Problemi u češkoj Jihlavi nastali su nakon neugodne povrede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Nakon povrede su se pojavili problemi vezani za ugovor, da bismo se na kraju sporazumno razišli. Moje amicije u Zrinjskom su jasne, prije svega izboriti se za mjesto u timu, a potom i odbraniti naslov prvaka BiH. Hvala Upravi, prije svih gospodi Šulenti i Hadžiću koji su mi ukazali povjerenje, kao i navijačima na porukama podrške“, dodao je Blaić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi