Blanc obećao Džeku Benitezu

Juventus želi bh. reprezentativca

Blanc obećao Džeku Benitezu

Juventus je spreman sačakti odgovor trenera Liverpoola Rafaela Beniteza do kraja sezone o tome da li želi preuzeti vođenje Stare dame.

Izvori bliski torinskom klubu kazali su za engleske medije kako je španski stručnjak blizu odluke da preuzme Juventus.

Predsjednik Juventusa Jean-Claude Blanc nudi Benitezu četverogodišnji ugovor i 175 miliona eura za pojačanja, a u Juventusu su obećali Benitezu dovođenje Edina Džeke i Javiera Mascherana u slučaju da Španac prihvati dolazak u Torino.

Wolfsburg za Džeku traži 40 miliona eura, a Juventus je spreman platiti taj novac prvaku Njemačke. Torinski klub je u potrazi za napadačem, nakon što je gotovo sigurno kako će klub napustiti David Trezeguet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.