Blanc: Samo Ibrahimović zna gdje će nakon PSG-a

Šveđanin napušta Pariz

Blanc: Samo Ibrahimović zna gdje će nakon PSG-a

Laurent Blanc je za francuske medije izjavio da samo Zlatan Ibrahimović zna gdje će igrati sljedeće sezone.

Iskusnom napadaču na kraju sezone ističe ugovor sa PSG-om i još uvijek nije pristao na produženje, a među onima koji će to pokušati iskoristiti u ljetnom prijelaznom roku su Inter, Arsenal, Manchester United... 

"Samo Ibrahimović može odgovoriti na pitanje vezano za naredni klub. Imamo nekoliko igrača kojima ističu ugovori na kraju szeone, ali njih morate pitati o tome. Oni odlučuju", kazao je Laurent Blanc i potom dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Kakve god da su ponude, kada vam na kraju sezone ističe ugovor, imate luksuz da izaberete klub. Mi u PSG-u moramo da osiguramo da njihovo odredište bude dobro", istakao je na kraju trener francuske momčadi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi