Blatnjak i Krunić ostaju bez kluba?

Moskva pred gašenjem

Blatnjak i Krunić ostaju bez kluba?

Budućnost ruske ekipe FC Moskva, za koju igraju Branislav Krunić i Dragan Blatnjak, prilično je nepoznata, nakon što je ova ekipa odlučila ne igrati Premier ligu Rusije.

Naime, velikih finansijskih problema, FC Moskva morala je povući svoju ekipu iz ruske Premijer lige, te je nastup Moskovljana naredne sezone više nego upitan.

Moskovljani imaju velikih problema sa nalaženjem sponzora za svoj klub, pogovoto nakon što je vlasnik Moskve odlučio radikalno srezati troškove.

"Ne možemo reći ništa građanima Norilska (grada gdje je smještena kompanija koja je vlasnik Moskve op.a.) što bi imalo smisla, jer je veći dio našeg novca išao u Moskvu na finansiranje kluba. Bez podrške iz Moskve, mislim da je ovaj projekt gotov", rekao je vlasnik kompanije Sports Projekt Leonid Isakovich.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije