Blatter prima čelnike N/FSBiH

Stigao službeni dopis iz FIFA

Blatter prima čelnike N/FSBiH

Danas je NS/FS BiH i službeno obaviješten o narednim sastancima sa čelnicima FIFA i UEFA, koji će biti održani do kraja ovoga mjeseca, na temu usklađivanja Statuta NS/FS BiH sa statutima FIFA/UEFA i trenutnoj situaciji u Savezu, navodi se u saopštenju iz N/FSBiH.

Prema dopisu koji je dostavljen iz sjedišta FIFA, delegaciju NS/FS BiH (Predsjedništvo i Generalni sekretar) će u srijedu, 29. 09. 2010. godine primiti potpredsjednik FIFA i UEFA Geoffrey Thompson i član Izvršnog komiteta UEFA Alan Hansen.

Dan kasnije, u četvrtak, 30. 09. 2010. godine, delegacija NS/FS BiH će razgovarati sa predsjednikom FIFA Seppom Blatterom. Sastanci će biti održani u Cirihu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti