Blaž Slišković: Nije se zakuhalo ništa

Trener HŠK Zrinjski

Blaž Slišković: Nije se zakuhalo ništa

M. Šljivak

Trener HŠK Zrinjski Blaž Slišković dao je svoj komentar na večerašnji meč protiv FK Sarajevo.

Njegov tim je slavio sa 0:1, a Baka je rekao:

"Nije se zakuhalo ništa.  Mi smo došli da odigramo kvalitetno, a želja nam je bila da osvojim tri boda ako može. Mi smo odigrali disciplinovano, nismo im dozvolili da nam napravi problem. Izdržali smo prvo poluvrijeme, zabili smo gol, branili smo se u finišu što je normalno i to smo učinili kvalitetno", istakao je Slišković.

"Ovo je veliki stimulans za nas da pokažemo da nismo zaboravili igrati nogomet i veliko samopouzdanje za nas", istakao je trener Plemića.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi