Blaž Slišković: Okrećemo se Sarajevu

Trener HŠK Zrinjski

Blaž Slišković: Okrećemo se Sarajevu

M. Šljivak

U 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Mladost i Zrinjski su podijelili bodove. U susretu u kojem smo vidjeli po nekoliko prilika s obje strane nije bilo golova.

Odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka šef struke mostarske ekipe Baka Slišković je izjavio:

"Iskren da budem, ne bih se složio da je Mladost bila bolja u prvom poluvremenu. U drugom dijelu je bilo očigledno da smo fizički spremniji. Bilo je prilika i poluprilika, no realizacija je opet izostala. No, šta je tu je. Spremit ćemo se za Kup protiv Sarajeva, vjerujem da ćemo imati vremena da osvježimo neke povrijeđene igrače. Probat ćemo proći dalje, a onda se krećemo narednoj prvenstrvenoj utakmici".

Komentar na dašanji susret dao je i trener domaće ekipe Adnan Zildžović.

"Možda smo bili bliže pobjedi. Zadovoljni smo, prekinuli smo crni niz. Čestitke i Zrinjskom na korektnoj utakmici, čestitke sudiji. U nastavku sezone ćemo igrati, nadigravat ćemo se. Vidjeli ste i danas, Mladost želi igrati fudbal, teži nadigravanju i tako će biti i u nastavku sezone. To mogu obećati našim navijačima", istakao je Zildžović.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi