Prva protiv Iskre

Blažević: Pred nama su tri povijesne utakmice

Tuzlanska Sloboda u odličnoj atmosferi dočekuje finiš sezone. Pred crveno-crnima su susreti sa Iskrom, Gradinom i Igmanom, a tuzlanski tim najbližiji je titulu prvaka Prve federalne lige.

"Pred nama su tri značajne, moglo bi se reći povijesne uatkmice. S igračima stalno razgovaramo, nesmijemo dozvoliti fatalno opuštanje. Nas jedan neodlučan rezultat vodi u ambis i o tome moramo stalno podsjećati“, kaže Miroslav Blažević.

Njemu je danas javljeno da mu je gotov novi pasoš BiH. Osmjehnuo se i novinarima ispričao anegdotu o prelasku granice s Hrvatskom samo sa ličnom kartom. Ipak, popularni Ćiro vrlo brzo se vratio na kolosijek utakmice sa Iskrom.

"Mi smo u kompletnom sastavu i neće biti izmjena u startnih 11. Moram naglasiti kako bez podrške navijača ne bi bili tu gdje jesmo. Oni su nam davali snagau na svim utakmicama, a dakako se moram zahvaliti svojim saradnicima i igračima", kaže Blažević. Susret na Tušnju igra se u subotu od 17.30, a pravdu će dijeliti Dario Karačić iz Mostara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti