Blažević se oprostio od Čelika

Zeničani ističu da je prekršio pravila, te da ima važeći ugovor

Blažević se oprostio od Čelika

S. Mlaćo

Ante Blažević će u narednim danima i zvanično postati novi član FK Željezničar.

Blažević je prvi dio sezone nosio dres Čelika, a ovaj klub ga je u zimskoj pauzi i suspendovao, no on se priključio pripremama tima sa Grbavice u turskoj Antaliji.

Ugovor još uvijek nije potpisao, a jučer se i definitivno oprostio od Zeničana.

O sada već bivšem klubu ima samo riječi hvale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bila je to uzbudljiva godina u Zenici i klubu koji mi je puno dao. Hvala svim saigračima, trenerima, medicinskom osoblju i svim zaposlenicima. I na kraju jedno veliko hvala Robijašima na velikoj podršci sa tribina", napisao je Blažević.

"Klub je odlučio suspendovati igrača zbog nepoštivanja obaveza prema klubu. Naime, Blažević se nije pojavio na prozivci tima, a zatim se naknadno priključio timu u Ljubuškom, a onda nije došao u Antaliju.
Menadžment kluba će poduzeti sve potrebne korake kako bi zaštitio igrača pod ugovorom, jer isti još uvijek ima obaveze prema nogometnu klubu Čelik.
Ukoliko dođe do prekida saradnje javnost ćemo obavijestiti putem zvanične stranice", stajalo je u ranijoj objavi NK Čelik koja se odnosi na suspenziju Blaževića.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muratbey
I u ovom slucaju Zeljo je pokazao da je pravi ciganski klub...doveli su igraca Celika koji jos nije imao ciste papire, cak su i pogurali u postupku...to se tako ne radi, Sarajevo za razliku od ovih suga to ne bi nikada uradilo
6 6
Icardi9
Meni da su duzni 9 plata, kao sto se prica ja bi im yebo materinu mater. Dakle Blazevicu lazes da ti je se bilo duzno, aBd noge polomio
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi