Oh, my Goodness: Novi igrač stiže u Željezničar

Pojačanje u ofanzivi

Oh, my Goodness: Novi igrač stiže u Željezničar

A. Čaušević

Čini se da Željezničar još nije popunio igračku križaljku za nastavak sezone i takmičenje na dva fronta, u Premijer ligi i Kupu BiH. 

Naredna akvizicija Željezničara će prema svemu sudeći postati Goodness Ajayi, 25-godišnji Nigerijac koji igra na poziciji krila.

Prema nekim informacijama Ajayi je već postigao dogovor s Plavim, a najtrofejnijem bh. klubu će se priključiti nakon što budu premoštene određene administrativne prepreke.

Na Grbavici bi se trebao pojaviti nakon što dobije vizu u prijestolnici Egipta, Kairu poslije čega će i zvanično postati član Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nigerijac je posljdnju polusezonu igrao u rumunskoj Astri. Prvi evropski angažman je imao u Rijeci, a sezonu 2015/2016 je proveo na posudbi u Širokom Brijegu.

Još je igrao za izraelski Hapoel Ashkelon te Inter iz Zaprešića. U minuloj poluseozni kao fudbaler Astre odigrao je svega tri utakmice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jedantrijedandva
krepo vam zeljo
7 12
SrcuDragaBojaPlava
Idemo GOOODDDDDD do tituleee
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi