Blijedi remi Kerkyrae i Panathinaikosa

Posljednji meč desetog kola

Blijedi remi Kerkyrae i Panathinaikosa

A. Haznadarević

Susretom Kerkyrae  i Panathinaikosa, kompletirano je deseto kolo grčke Super lige, to je ujedno bio jedini susret kola završen bez golova.

Kako je bodovna razlika pred početak susreta bila dva boda, bilo je za očekivati da će se odigrati jedna tvrda utakmica.

 

Ipak, gostujući Panathinaikos bio je nešto bolja momčad na terenu, a to najbolje oslikava pet žutih kartona domaćih, naspram samo jednog u redovima gostiju. Upravo su u posljednja tri minuta dosuđene tri javne opomene za igrače Kerkyrae, koji su krajnjim naporima uspjeli sačuvati svoj gol pred žestokim napadima Panathinaikosa.

 

Potražite više informacija na temu Super League:

Grčka Super liga, 10. kolo

Kerkyra - Panathinaikos 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.