Blind: Moramo početi koristiti šanse

Holanđanin razočaran remijem protiv West Hama

Blind: Moramo početi koristiti šanse

Manchester United je u subotu na Old Trafordu odigrao samo 0:0o protiv West Hama, što je razočaralo navijače Crvenih đavola.

Holandski veznjak Manchester Uniteda Daley Blind smatra da je njegova ekipa igrala dobro protiv West Hama, ali da su morali bolje koristiti šanse. 

"Moramo početi korisiti šanse. Ako želite pobijediti, morate realizirati prilike. Shvatam da su navijači razočarani remijerm, jer smo se pobjedom mogli popeti na tabeli, ali sada razmišljamo samo o sljedećoj utakmici", rekao je Blind. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United je sada 4. na tabeli Premiershipa sa 29 bodova i tri boda zaostatka za prvoplasiranim Leicesterom, dok je West Ham 6. sa 23 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.