Blokiran račun Bosne iz Visokog

Moraju isplatiti 8.000 KM Arnautu

Blokiran račun Bosne iz Visokog

Nogometni klub Bosna iz Visokog se, nakon ostavke dosadašnjeg predsjednika Nermina Kadrića, suočava se sa novim nepredviđenim problemom.

Prema pisanju Visoko.co.ba, račun Bosne je blokiran a ovaj klub je dužan isplatiti 8.000 KM svom bivšem fudbaleru Arminu Arnautu, koji je dobio pravosnažnu sudsku presudu.

Arnaut je za Bosnu nastupao u sezoni kada je klub ispao u niži rang takmičenja i to kao posuđen igrač iz Čelika, a njegova potraživanja su bila 6.000 KM na osnovu plata i nadoknada 2.000 KM.

Bosna se nalazi na petom mjestu 1. lige Federacije BiH sa 31 bodom i još uvijek ima kakve-takve šanse da se plasira u Premijer ligu, ali očigledno visočki klub trenutno ima i nekih prečih problema za riješiti.

Top Komentari

Gari Garinča
Bosna je klub. Ovo ne bi trebao biti problem.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi