Bloudek: Imat ćemo još toga za reći u uzvratnom susretu

Očekuje bolju igru u Dublinu

Bloudek: Imat ćemo još toga za reći u uzvratnom susretu

A. Haznadarević

Široki Brijeg je, može se reći, sretno došao do boda u okršaju sa irskim St. Patrick'som, ito pogotkom na samom kraju meča, s kojim je Wagner donio veliku nadu svojoj momčadi.

Iako je ekipa Širokog imala niz grešaka, počevši od crvenog kartona Mladena Jurčevića, pa do ogromne prilike koja je data Ircima nakon sviranog jedanesterca, trener Marijan Bloudek priznaje da svojim izabranicima nema šta zamjeriti, te da su dali sve od sebe:

"igračima nemam šta zamjeriti, davali su sve od sebe, a na kraju nam se i sreća osmjehnula. Izborili smo rezultat s kojim je ovaj duel još otvoren i vjerujem da ćemo imati još toga za reći u uzvratu", smatra šef stručnog štaba Širokog.

Bloudek je priznao da očekuje bolju igru u Dublinu, jer samo takav pristup može njegovoj momčadi donijeti prolazak dalje.

"Vjerujem da ćemo tamo igrati bolje, jer kao prvo, nadam se da ćemo čitavu utakmicu igrati kompletni", zaključuje trener Širokog Brijega, čija će momčad u slučaju pozitivnog ishoda u uzvratnom meču, u narednom krugu za protivnika imati njemački Hannover.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.