Bloudek: Neka bude atraktivna utakmica, ali uz našu pobjedu

Široki dočekuje Slobodu

Bloudek: Neka bude atraktivna utakmica, ali uz našu pobjedu

E. Škorić

Žele li još uvijek vjerovati da mogu do naslova prvaka Bosne i Hercegovine, nogometaši Širokog Brijega ne smiju ni pomisliti na eventualni kiks u domaćoj utakmici protiv Slobode.

Široki ima osam bodova manje od Željezničra, koji je upisao pobjede u posljednjih 12 prvenstvenih utakmica. Svaki naredni kiks Širokog bi mogao biti poguban u borbi za titulu. Stoga, izabranici Marijana Bloudeka u sutrašnjoj utakmici protiv Slobode na Pecari ne smiju sebi dozvoliti gubitak bodova.

"Trebamo imati kontinuitet ako želimo biti u vrhu. Istina je da realizacija nije na nivou i da je Sloboda uvijek bila kvalitetan i težak protivnik na Pecari. Stoga mislim da će ovo biti jedna zanimljiva utakmica, a nadam se i atraktivna, naravno, s našom pobjedom", kazao je trener Širokog Marijan Bloudek na press konferenciji za novinare.

U sutrašnjem susretu Bloudek ne može računati na Brekala koji ima tri žuta kartona, Džidić je već duže izvan stroja, a sitnih problema i Jurčević. Nema niti Zakarića, koji nije nastupao u posljednje dvije utakmice zbog povrede lica.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti