Bloudek: Očekujem otvorenu igru

Širokobriježani gostuju kod Borca

Bloudek: Očekujem otvorenu igru

Dosta turbulentno razdoblje bilo je na Pecari prošlih desetak dana.

Nakon remija sa Zvijezdom kod kuće, iznenada je smijenjen Branko Karačić, a u samo dva dana momčad Širokog Brijega dobila je novog trenera, Marijana Bloudeka.

Bloudek je na Pecaru stigao u srijedu, a imao je tek dan vremena da snimi svoju momčad koja je jučer u 14:00 sati otputovala u Banja Luku gdje će igrati važan susret protiv Borca.

„U Banja Luku idemo braniti renome kluba i dostojanstvo ekipe s igračima koji su na raspolaganju. Očekujem otvorenu utakmicu s obje strane, a nadam se našem uspjehu.“, rekao je Bloudek uoči gostovanja kod Borca.

Što se tiče igračkog kadra, Bloudek ne može računati na ozlijeđenog Džidića, kartonirane Bertošu i Ivankovića, te  viroznog Zakarića.

Susret između Borca i Širokog Brijega na rasporedu je danas  u Banja Luci s početkom u 18:00 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.