Bloudek: Rezultat nije realan, trebali smo izgubiti

Široki remizirao sa Slavijom

Bloudek: Rezultat nije realan, trebali smo izgubiti

Slavija je jučer izvukla bod sa gostovanja na Pecari kod Širokog Brijega.

Trener Slavije Vlado Čapljić bio je zadovoljan nakon susreta, što se ne može reći za njegovog kolegu na drugoj strani, Marijana Bloudeka, kojem se trese stolica na mjestu trenera Širokog.

"Došli smo igrati na pobjedu i samo s tim pristupom uspjeli smo osvojiti bod. Imali smo padova u igri, pogotovo u drugom dijelu ali smo uz mal osreće i mal ovoljnog momenta uspjeli izdržati. Široki je velik klub i velika ekipa i želim im sreću u nastavku i da završe u vrhu gdje im je i mjesto, a mi idemo dalje", rekao je nakon susreta Čapljić.

"Rezultat nije realan, trebali smo izgubiti. Ovo je antipropaganda nogometa što su moji igrači večeras prikazali. Poražavajuće, možemo biti zadovoljni s bodom", kazao je Bloudek.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.