Bloudek: Željo je pokazao da je ovo njegova godina

Amar Osim, naravno, zadovoljan

Bloudek: Željo je pokazao da je ovo njegova godina

E. Škorić

Željezničar je na Pecari ostao neporažen i na kraju zasluženo stigao do još jednog trofeja u ovoj sezoni.

Plavi su na Pecari remizirali sa Širokim (0:0) u drugoj utakmici finala Kupa BiH, a kako su ranije na Pecari slavili s 1:0, večeras slave duplu krunu.

 

"Tvrda utakmica, imam osjećaj da smo malo olako ispustili mogućnost da neke stvari riješimo i na kraju smo došli u situaciju da budemo pod pritiskom. Na kraju,  možemo biti zadovoljni", rekao je trener Željezničara Amar Osim, a njegovoj  momčadi čestitao je trener Širokobriježana Marijan Bloudek.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

 

"Mislim da je utakmica bila kvalitetna. Željo je pokazao da je ovo njegova godina. Igrali smo koliko smo nmogli i u ovom trenutku Željo je bolji za taj gol i ja im čestitam", izjavio je Bloudek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.