Još jedan igrač je završio epizodu u Bayernu? Salihamidžić: Trenutno nije naša tema

Boateng bez novog ugovora?

Još jedan igrač je završio epizodu u Bayernu? Salihamidžić: Trenutno nije naša tema

E. Škorić

David Alaba je očigledno odlučio da napusti Bayern, dok se s druge strane klub izgleda sam želi riješiti Jeromea Boatenga (32).

Boatengu narednog ljeta ističe ugovor s Bayernom i on je jedan od onih koj bi mogli da napuste redove prvaka Njemačke i Evrope. Hasan Salihamidžić je jučer potvrdio da "Boateng nije tema" i sve je izvjesnije da će iskusnom štoperu biti pokazana izlazna vrata.

"Svi znamo da Jerome ima ugovor do 30. juna 2021. godine. Sastat ćemo se s njim i njegovim predstavnicima u razumno vrijeme. Trenutno razgovori s Boatengom nisu uopće naša glavna tema", poručuje Braco.

Medijski izvještaji nedavno su sugerisali da Bayern više ne planira sa svjetskim prvakom 2014. godine. Nakon toga Boateng je naravno bio "iznenađen" .

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Trener Hansi Flick također je kratko komentarisao cijeli slučaj.

"Nemam utjecaja na naslove u medijima, ali mogu utjecati na razgovore sa svojim igračima. Boateng je pokazao izvanrednu kvalitetu i dva puta osvojio trostruku krunu", rekao je Flich.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Opet jel? Pa koliko puta će napustiti? Otkad ovo pišete tito dragi...
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi