Boban Lazić iz Ajaxa prešao u Olympiacos

Potencijalni mladi reprezentativac BiH

Boban Lazić iz Ajaxa prešao u Olympiacos

D. Kurbegović

Kako je jučer bio posljednji dan prelaznog roka u kojem se desio veliki broj transfera, tako je i jedan igrač nama interesantan promijenio sredinu.

Boban Lazić dojučerašnji napadač Ajaxa sinoć je prešao u redove prvaka Grčke Olympiacosa, koji je učesnik i 1/8 finala Lige prvaka gdje će snage odmjeriti s Manchester Unitedom.

Lazić je ugovor s ekipom iz Grčke potpisao na pola godine uz opciju produženja na još dvije godine. Ovaj transfer je iznenadio sve, međutim zastupnik 18-godišnjeg napadač je Mino Raiola, jedan od najpoznatijih menadžera u Evropi, koji pod svojim okriljem drži Zlatana Ibrahimovića i Marija Balotellija.

Boban Lazić se nedavno opredijelio da igra za BiH i dobio sve potrebne papire i dozvolu, te će u narednim utakmicama mlade reprezentacije BiH kod trenera Vlade Jagodića debitovati u dresu naše reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti