Boban Lazić potpisao za holandski Zwolle

Bh. internacionalac pronašao klub

Boban Lazić potpisao za holandski Zwolle

Boban Lazić, igrač koji je ranije najavljivan kao novi mladi bh. reprezentativac, potpisao je za Zwolle.

Doskorašnji član Olympiakosa (U20) sa holandskim prvoligašem je dogovorio jednogodišnju saradnju, a vrijedi istaći da je Lazić u proteklom periodu bio na pragu potpisivanja za Hull City.

"Prvi cilj je da se prilagodim na najbolji mogući način i da što prije počnem igrati. Čeka me težak posao, ali naporno ću raditi svaki dan i uvjeren sam da će se isplatiti. Osjećam se dobro, spreman sam za novo poglavlje u svojoj karijeri", izjavio je Lazić za klupsku stranicu.

Gerard Nijkamp, ​​tehnički direktor kluba, istakao je da će Lazić predstavljati pojačanje za Zwolle. 

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

"Lazić je igrač kakvog smo željeli imati u svojim redovima. Stvarno je dobar, ali povrede su bile zaustavile njegov dalji razvoj. Uvjeren sam da će svoj kvalitet pokazati u našem klubu."

Lazić je tokom karijere imao priliku nastupati i za Ajax. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.