Golman Veleža u porazu

Bobić: Dali smo 100 posto svojih mogućnosti

Adnan Bobić na kraju utakmice prokomentarisao je poraz Veleža od Željezničara.

Mostarski klub je na stadionu Vrapčići u 20. kolu Premijer lige BiH poražen od Željezničara minimalnim rezultatom 1:0, a golman domaćih Adnan Bobić je bio zadovoljan igrom i zalaganjem svojih saigrača.

"Drago mi je što je ekipa dobro odigrana i dala 100 posto svojih mogućnosti. Dokazali smo da je prošli rezultat iz Viteza bio rezultat straha i neiskustva. Uz mnogo rada i truda možemo očekivati da ovako i nastavimo, a danas su navijači bili naš dvanaesti igrač. Mnogo su nam pomogli", kazao je Adnan Bobić za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredno kolo za Velež donosi duel sa Širokim Brijegom.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije