Bobić: Mislim da nisu sasvim zasluženo pobijedili, ali eto...

Golman Veleža žali za propuštenim prilikama

Bobić: Mislim da nisu sasvim zasluženo pobijedili, ali eto...

S. Pašalić

Nogometaši Veleža su danas prekinuli svoj niz od četiri utakmice bez poraza u Premijer ligi.

Mostarski klub je poražen u gostima kod Širokog Brijega rezultatom 1:0, a igrač ovog tima, Adnan Bobić je dao svoj komentar nakon završetka meča.

"Pa što se tiče utakmice, mislim da je bila jaka i borbena i da smo mi pružili dobar otpor Širokom Brijegu iako mislim da smo čitavu utakmicu dominirali i imali više prilika nego Široki."

"Napravili smo tu jednu grešku, poklonili im jedanesterac i iz tog jedanesterca su postigli pogodak i na kraju pobijedili. Mislim da nije sasvim zasluženo, ali eto..."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vjerovao sam čitavo vrijeme da moja ekipa može da kazni moje odbrane i da će ih to dići. Igrali smo koliko smo mogli po ovom stvarno nakvašenom i lošem terenu. Imali smo svoje prilike, nismo ih iskoristili, ostaje žal za tim i idemo dalje, okrećemo se narednom protivniku, a to je Sarajevo"

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
Bola sta talasas bezveze,ko god bude bolji nek pobjedi I u takvoj utakmici niko se nece ljutiti ko god izgubi.Ako Sarajevo bude bolje nek nosi bodove,u protivnom bodovi ostaju u Mostaru
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi