Boccaccini na meti Pribrama

Italijana želi momčad iz Češke

Boccaccini na meti Pribrama

Samir Mlaćo

Veoma dobre igre u Željezničaru ne prolaze nezapaženo kada je u pitanju Italijan Matteo Boccaccini, pa se prema pisanju čeških medija ovaj stoper nalazi  na meti ekipe Pribrama. 

Pribram je počeo sa pripremama za drugi dio sezone u kojim ima samo jedan cilj, a to je opstanak u ligi, s obzirom da nakon prvog dijela sezone zauzimaju posljednje mjesto sa samo devet osvojenih bodova. 

Boccaccini se u Željezničaru nalazi na posudbi iz Brescie, a posudba važi još šest mjeseci, kao i njegov ugovor sa italijanskim klubom. 

Ovaj 23-godišnjak upisao je 15 nastupa u Premijer ligi te jedan u kup takmičenju, a pored Boccaccinia Pribramu je zanimljiv Josef Bazal iz Slavije Prag, dok je ovom klubu već pristupio srpski branič Nikola Janković i i veznjak Jaroslav Diviša. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prozivka FK Željezničar zakazana je za utorak 10. januara, a u redovima Plavih sa Grbavice očekuju da će se ovaj nogometaš pojaviti na prozivci te nositi njihov dres i u narednoj polusezoni. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije