Bodiroga: Nije moglo gore

Bodiroga: Nije moglo gore

Vijest da je Dušan Ivković podnio ostavku na mjesto selektora košarkaške reprezentacije Srbije zatekla je mnoge, pa tako i legendu srpske košarke Dejana Bodirogu koji je istakao da nije dobro što se to desilo.

"Ne znam razloge, jer ne znam šta se dešava iznutra. Međutim, malo je reći da je šteta ili nije dobro. Gori rasplet nije mogao da se dogodi", kaže Dejan Bodiroga za beogradske medije.

"Očekivali smo da ostane do Londona. Sada nije dobro da se prekine rad poslje povratka na stare staze. Opet, nisam u poziciji da sudim, ali Duda ima svoje razloge, koji su ga natjerali da ovako odluči", rekao je Bodiroga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.