Bodiroga prihvatio poziv Dragana Đilasa

Bodiroga prihvatio poziv Dragana Đilasa

Legendarni srpski košarkaš Dejan Bodiroga prihvatio je poziv novog predsjednika KSS Dragana Đilasa i postao jedan od podpredsjednika Saveza. Bodiroga će biti zadužen za mušku košarku.

U novom vodstvu Saveza biće ljudi zaduženi za mušku i žensku košarku, finansije i marketing, te čovjek koji će brinuti o 12 domaćih košarkaških liga.

Đilas je 24. februara odlučio preuzeti čelnu funkciju u srpskoj košarci i odmah je najavio da će uzeti neke od legendi, što je izborom Dejana Bodiroge i učinio. Pored njih dvojice tu će još biti selektor Dušan Ivković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.