Bogataši spremili bogatstvo za Ronalda

Bogataši spremili bogatstvo za Ronalda

Edmir Škorić

PSG je navodno spreman da dovede Cristiana Ronalda iz Real Madrida.

Ronaldo ima određenih problema u Realu, tvrdi se da nije u dobrim odnosima s Rafom Benitezom, pa The Mirror piše da je PSG spreman da iskoristi tu situaciju.

Predsjednik Parižana Nasser Al-Khelaifi spreman je Ronaldu platiti 250.000 funti sedmično, a Portugalac bi mogao biti zamjena za Zlatana Ibrahimovića. Vremešni Šveđanin, koji zarađuje 220.000 funti sedmično, vjerovatno će otići iz PSG-a na kraju sezne.

Ronaldo se povezuje i sa Manchester Unitedom, mada njegov agent Jorge Mendes konstantno tvrdi da će on karijeru završiti u Real Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hoće li u United ili PSG, ili će ipak ostati u Realu, ostaje nam da vidimo...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.