Bogati Kuvajćani kupili Nottingham Forest

Povratak na staze stare slave ili?

Bogati Kuvajćani kupili Nottingham Forest

Adnan Beganović

Bogata kuvajćanska porodica Al-Hasawi danas je objavila da je postala vlasnik nekadašnjeg evropskog prvaka Nottingham Foresta.

Nekadašnji evropski prvak na tržištu je od kraja prošle godine kada ga je sada već bivši vlasnik Nigel Doughty odlučio prodati.

"Velika nam je čast preuzeti kontrolu nad klubom ovakve prošlosti. Znamo da je pred nama mnogo posla, no uvjereni smo da ćemo Nottingham vratiti tamo gdje mu je i mjesto. Ovo je vrlo motivirajuće za našu porodicu i učinit ćemo sve kako bi klub na kraju sezone završio na vrhu tabele Championshipa", poručili su iz porodice Al-Hasawi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.