Bogati Sveci "kradu" Pogbu od Stare dame

Pogba na meti PSG-a

Bogati Sveci "kradu" Pogbu od Stare dame

Adnan Beganović

Sjajni francuski fudbaler, koji sa dosta uspjeha igra u Juventusu, Paul Pogba, u ljetnom prelaznom roku mogao bi pojačati PSG.

Naime, prema pisanju francuskih medija glavna meta bogatog pariškog kluba u ljetnom prelaznom roku biće Paul Pogba.

Istina, Pogba je još uvijek vezan ugovorom za Juventus, no izvori bliski PSG-u tvrde da će na adresu Stare dame na ljeto stići ponuda koja se neće moći odbiti.

Također, francuski mediji navode da će francuska momčad u ovom poslu iskoristiti i uticaj Mine Raiole, menadžera Paula Pogbe, koji sa PSG-om ima sjajnu saradnju, odnosno čak tri "njegova" igrača nose dres aktuelnog francuskog prvaka (Ibrahimović, Maxwell i Van der Wiel).

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti