Bogati vlasnici žele trenera Vardara na klupi PSG-a
Foto: EPA

Tvrde makedonski mediji

Bogati vlasnici žele trenera Vardara na klupi PSG-a

Makedonski Sportmedia.mk izvještava da bi novi trener Paris Saint-Germaina mogao biti strateg Vardara Raul Gonzalez.

Nakon što je u prošloj sezoni odveo Vardar do historijskog uspjeha, osvajanja rukometne Lige prvaka, španski stručnjak je navodno već postigao dogovor sa PSG-om, te bi ovaj klub trebao preuzeti pred početak naredne sezone.

Vardar je do velikog uspjeha stigao upravo pobjedom nad PSG-om u finalu Lige prvaka, pa bogati vlasnici pariškog kluba žele za trenera čovjeka koji je uspio srušiti njihov skupocjeni tim.

Od kada su bogati vlasnici, na čelu sa Al-Khelaifijem preuzeli PSG ovaj klub bilježi sjajne rezultate, pa su Parižani u posljednih pet godina osvojili čak četiri titule prvaka Francuske, a ova ekipa u svojim redovima danas ima veliki broj rukometnih zvijezda kao što su Luc Abalo, Mikkel Hansen, Daniel Narcisse, braća Karabatić, Jesper Nielsen ili proslavljeni golman Thierry Omeyer.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi