Strijelac u pobjedi Željezničara

Bogdanović: U svakom narednom meču dati ćemo maksimum

Fudbaleri Željezničara su na pravi način prebrodili mini-krizu nakon kiksa i remija u domaćem susretu protiv Radnika. Plavi su u okviru 21. kola BH Telecom Premijer lige s 2:0 savladali Drinu i tako se uspješno vratili na pobjednički kolosijek.

Strijelac drugog kola za klub iz Zvorničke 27 bio je stoper Jasmin Bogdanović.

"Poslije loše utakmice protiv Radnika danas smo protiv Drine, koja je nezgodan protivnik, imali popravni test. Mislim da smo uspješno položili ovaj test i osvojili tri sigurna boda. Pred nama je sada mirna sedmica u kojoj ćemo se pripremati za novu utakmicu i gostovanje u Vitezu", rekao je Jasmin Bogdanović.

Upravo je Bogdanović u današnjem susretu zaradio treći žuti karton zbog kojeg će propustiti gostovanje njegovog tima na Gradskom stadionu u Vitezu.

"Ko god da upadne u tim sigurno će dati svoj maksimum i sve će to biti dobro", kratko je prokomentarisao svoju suspenziju za naredno kolo defanzivac Plavih.

Da nisu kiksali u susretu protiv Radnika fudbalere Željezničara bi sada od prvoplasirane ekipe Širokog Brijega dijelila samo dva boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nama je prvenstveno cilj Evropa, naravno ako bude nešto bolje mi ćemo to i prihvatiti. Mi idemo iz utakmice u utakmicu, i u svakoj od narednih ćemo dati svoj maksimum", istakao je Bogdanović koji nije zaboravio spomenuti vjernu publiku.

“Opet su bili na vrhunskom nivou”, rekao je Željin stoper.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije