Fudbalera iz Bosne djevojka dovela do ambisa: "Otvorim joj kafić, a ona prokocka mojih 42.000 eura"

Sada je ipak pronašao svoj mir

Fudbalera iz Bosne djevojka dovela do ambisa: "Otvorim joj kafić, a ona prokocka mojih 42.000 eura"

A. Čaušević

Skupo cijenu je zbog svoje naivnosti platio jedan bh. fudbaler. Vjerovao je ženi koja ga je zavila u crno te na kraju pokrala za pravo malo bogatstvo. Ispričao je svoju priču u kojoj ga je na kraju ipak sreća pogledala.

Bojan Jaćimović je fudbaler poznat onim najzagriženijim ljubiteljima niželigaškog bh, fudbala. Igrao je uglavnom po terenima Prve lige RS sve dok u njegov život nije ušla žena koja mu je sve promijenila.

Igrao je fudbal, radio više poslova, maštao o porodičnom životu. Međutim san se pretvorio u pakao. Žena je od njega napravila kockara te ga odvela na dno. Ukrala mu je čak 42.000 eura.

U razgovoru za YouTube kanal Auslanderi, Jaćimović je ispričao svoju priču. Sve je počelo tako što je on radio sve moguće da svojoj djevojci omogući što lagodniji život. Vodio je više poslova, dok je i otvorio kafić u kojem je ona radila.

"Htio sam da ona bude svoj gazda, da se ne muči. U to vrijeme sam pravio kuću i nisam zaista imao vremena da sve pratim. Zapazio sam ja nešto, na primjer u devet ujutru dođem na kafu, pa uveče opet po nju, ona bude na istom mjestu i nije ništa uradila.

Oglasi

"Takođe kod kuće nema ručka, nema ništa, naručivali smo brzu hranu. Vidio sam da nešto ne štima", kazao je on.

Zatim je otkrio i kako je saznao da više nema novca. Na mjestu gdje je čuvao štek nije bilo ničega. Pregledao je kamere i primjetio da njegova žena ne radi ništa već samo kocka. Pri svemu tome ga je i varala.

"Žena ništa nije radila, pila je kafe i igrala, samo je kocala. Na tu firmu je digla kredit, zatim je u stan u kojem smo živjeli dovodila i drugog muškarca. Tu je došlo do kraja. Ne može čovjek sve i praštati".

Iznos od 42.000 eura je prokockala za manje od godinu. Jaćimović je kazao da je zadovoljan što je na vrijeme sve shvatio prije nego što je krenuo da je oženi.

"Sve to je prokockala za osam, devet mjeseci, a posljednja dva tri je malo pojačala, jer je valjda uvidjela da ja znam."

Nakon svega što mu se dešavalo u Bosni i Hercegovini, Jaćimović je otišao u Njemačku gdje je našao ženu i sada je zadovoljan svojim životom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Danas imam ženu kojoj sam zahvalan i koja je uz mene u svakom trenutku. Kad sam došao u Njemačku gurala me je maksimalno, bila je sa mnom od trenutka kad smo spavali na laminatu do današnjeg zajedničkog stana", završio je ovaj rođeni Banjalučanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi