Borac potvrdio loše vijesti: Bojan Pavlović rano jutros hospitalizovan i operisan!

Propušta meč u Beču

Borac potvrdio loše vijesti: Bojan Pavlović rano jutros hospitalizovan i operisan!

E. Čaušević

Fudbaleri banjalučkog Borca sutra otvaraju novu sezonu gostovanjem u Beču gdje će bh. premijerligaš igrati prvu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige protiv Austrije. No, pred ovaj meč ekipa je dobila loše vijesti jer je golman Bojan Pavlović jutros hitno morao na operaciju.

Borac se punom parom pripremao za novu sezonu, a prvi izazov za bh. klub je itekako težak jer ga očekuje okršaj protiv Austrije iz Beča.

U Borcu su maksimalno fokusirani na utakmicu protiv Austrije, no trener Vinko Marinović jutros nije dobio tako lijepe vijesti.

Naime, golman ovog tima Bojan Pavlović jutros je hitno hospitalizovan i morao je na operaciju što je potvrdio i banjalučki klub na zvaničnoj stranici.

"Naš Bojan Pavlović hitno je hospitalizovan u ranim jutanjim satima i podgvrnut je operativnom zahvatu zbog upale slijepog crijeva", saopštili su iz Borca i dodali.

Oglasi

"Bojan se oporavlja i uskoro će da bude pušten iz bolnice. FK Borac ovim putem želi da zahvali medicinskom osoblju klinike na brzoj reakcija. Pavika, svi smo uz teme i da nam se uskoro vratiš pred gol".

Ovaj 36-godišnji golman u Borac je stigao na ljeto 2020. godine kao slobodan igrač iz zeničkog Čelika.

U Premijer ligi branio je još za Sarajevo. Također, ponikao je u Crvenoj zvezdi i još je bio član Grafičara, OFK Beograd, Qarabaga, H. Ashelona i Zestafonija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od dolaska iz Čelika u prethodne tri godine u dresu Borca upisao je 59 nastupa.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi