Bojat: Naš cilj u Ligi prvaka je jasan i želimo proći dalje

Igračice SFK 2000 vrijedno rade

Bojat: Naš cilj u Ligi prvaka je jasan i želimo proći dalje

Endin Čaušević

Još nekoliko dana ostalo je do početka UEFA Lige prvaka za žene, a igračice SFK 2000 Sarajevo se spremaju za predstojeće izazove. 

Svoja očekivanja prenijela je mlada napadačica Tamara Bojat, koja pored sarajevskog kluba nastupa i za reprezentaciju Crne Gore.

"Pripreme teku jako dobro. Prvi dio smo odradile na Igmanu, gdje je akcenat bio na fizičkoj spremi. Mogu reći da smo taj dio dobro odradile i sve ide po planu. Proteklog vikenda odigrale smo pripremnu utakmicu protiv Breznice, koju smo pobijedili sa 3:1 i to je bila dobra kontrolna utakmica za nas. Naš cilj u Ligi prvaka je jasan, želimo proći dalje. Smatram da, ako budemo ispoštovali sve što se traži on nas igračica, taj uspjeh neće biti toliko nedostižan.", rekla je Bojat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi