Bojinov umjesto Seferovića?

Bugarski napadač napušta Parmu

Bojinov umjesto Seferovića?

Edmir Škorić

Parmin napadač Valeri Bojinov, nezadovoljan statusom u klubu, namjerava u januaru pronaći novu sredinu, tvrdi calciomercato.com.

Bugarski napadač nije ispunio očekivanja javnosti u prvom dijelu tekuće sezone, te je postigao samo dva pogotka, dok je u čitavoj prošloj sezoni postigao osam golova. U sjeni je oporavljenog iskusnog napadača Hernana Crespa.

24-godišnjaka, prema pisanju italijanskih medija, žele engleski Newcastle i francuski Bordeaux, dok se spominje i moguća zamjena za Harisa Seferovića u Fiorentini. Seferović je, podsjetimo, bio najbolji strijelac Svjetskog prvenstva do 17 godina. Riječ je o Švicarcu bh. korijena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.