Bojo: Poziv selektora gledam kao nagradu, ali vjerujem i da će me dodatno motivisati
Pruža veoma dobre partije ove sezone, a priznaje da je presretan zbog poziva selektora

Prvotimac Mladosti se našao na spisku Vinka Marinovića

Bojo: Poziv selektora gledam kao nagradu, ali vjerujem i da će me dodatno motivisati

S. Mlaćo

Nakon remija protiv Širokog Brijega (1:1), Mladost iz Doboja kod Kaknja će seriju dobrih igara pokušati nastaviti u subotu na svom terenu protiv Radnika iz Bijeljine. Dobojlije su na Pecari pokazali svoje kvalitete,  a sada se nadaju tri boda protiv Radnika.

Zasigurno jedna od glavnih uzdanica šefa struke Mladosti Adnan Zildžovića će biti novopočeni mladi reprezentativac BiH Petar Bojo.

"Atmosfera u ekipi je odlična, pogotovo nakon što smo se iz Širokog Brijega vratili neporaženi. Radimo dobro i vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezulta protiv Radnika", ističe Bojo za SportSport.ba.

Presretan je zbog poziva selektora U-21 reprezentacije BiH Vinka Marinovića za prijateljski duel protiv odgovarajuće selekcije Azerbejdžana.

"Velika mi je čast što sam pozvan u mladu reprezentaciu. Mnogo mi znači ovaj poziv, gledam kao nagradu za dobre partije koje sam pružao i zahvaljujem se selektoru Vinku Marinoviću na ukazanom povjerenju koje će vjerujem opravdati na najbolji mogući način. Mislim da će me poziv dodatno motivisati da nastavim sa još boljim radom i zalaganjem", dodao je Bojo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bojo je ranije nosio dres kadetske i juniorske reprezentacije naše zemlje.

"Zahvalio bih se svim dosadašnjim selektorima, pogotovo prvom selektoru Sakibu Malkočeviću kojem želim brz oporavak", dodao je prvotimac Mladosti koje je ove sezone u Pl upisao 15 nastupa, te dodao tri pogotka i jednu asistenciju.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi