Bolić: Ne treba zaboraviti Sušićev uspjeh

Elvir Bolić za SportSport.ba

Bolić: Ne treba zaboraviti Sušićev uspjeh

M. Šljivak

Elvir Bolić, nekadašnji napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine, dao je svoj komentar na otkaz Safetu Sušiću na mjestu selektora reprezentacije BiH.

Bolić je za SportSport.ba istakao kako je ova odluka bila očekivana, ali da ne treba zaboraviti uspjehe koje je Sušić ostvario s reprezentacijom.

"Mislim da je ova odluka očekivana nakon svega što se dešavalo. Međutim, ne treba zaboraviti da je on čovjek koji nas je odveo prvi na Svjetsko prvenstvo, kao i uspjehe koje smo imali pod njegovim vodstvom", istakao je Bolić, koji vjeruje da naša selekcija još uvijek ima šanse za odlazak na Evropsko prvenstvo.

"Imamo još uvijek šanse za plasman na Evropsko prvenstvo. Od svih reprezentacija, izuzev Belgije, smo objekitivno kvalitetniji i bolji. Biće veoma teško, ali vjerujem da možemo. Trebamo dati priliku nekom ko želi raditi. Mnogi žele na mjesto selektora, ali ko god dođe moraće dati svoj maksimum", rekao je Bolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.