Bolje im je da ne uključuju internet: Marseille "uništio" navijače PSG-a

Slatka osveta

Bolje im je da ne uključuju internet: Marseille "uništio" navijače PSG-a

A. Čaušević

Osveta se servira hladna. Nešto tako sinoć je dočekao Marseille koji je s minimalnih 0:1 nakon deset godina u gostima pobijedio PSG. 

U noći sa subote na nedjelju na ulicama Pariza osvanulo je nekoliko uvredljivih transparenata na račun kluba s Azurne obale i njihove prve zvijezde Dimitrija Payet.

Transparente su okačili ultrasi PSG-a. Jedan je postavljen ispred Ajfelovog tornja u kojem je naglašena PSG-va superiornost nad Marseilleom, a drugi ispred Parka Prinčeva.

Marseille je došao na svoje poslije pobjede. Doradili su transparent ispred Ajfelovog tornja koji ismijava Parižane i PSG.

"PSG - OM ne pripada glavnom gradu, već Marseillu, bebo", naveli su iz Marseillea uz opis "Karma" te upotrebu emoticona koji maše.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Isti parolu na objavama upotrijebilo je i nekoliko igrača Marseilla uključujući Boubacara Kamaru, Maximea Lopetaz i Jordana Amavija.

Top Komentari

krndija26
poništili ih k'o dijete zvečku. Veliki Marsej!
3 0
BlueSEVER
Pa šta je u originalu stajalo?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi