Boljeg protivnika nismo mogli dobiti

Dvojac iz Hajduka stigao na okupljanje

Boljeg protivnika nismo mogli dobiti

Dvojac splitskog Hajduka u sastavu Boris Pandža i Senijad Ibričić iz Dalmacije je u Hercegovinu na okupljanje reprezentacije stigao zajedno.

"Oko reprezentacije su sada očekivanja zaista velika, što i ne treba mnogo čuditi jer smo u proteklim kvalifikacijama došli nadomak odlaska na Svjetsko prvenstvo. Svi se nadamo da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali prošle godine, te da ćemo uspjeti izboriti odlazak na Evropsko prvenstvo", priča Ibričić.

"Reprezentaciju Gane sam gledao nekoliko puta tokom Afričkog kupa nacija i zaista se radi o sjajnoj ekipi, čiji gotovo svi igrači igraju po velikim evropskim klubovima. Mislim da u ovom trenutku nismo mogli poželjeti boljeg protivnika", dodao je Ibričić.

Boris Pandža nije bio rječit kao kolega mu iz Hajduka i reprezentacije BiH, ali se je kazao kako mu je izrazito drago što je na mjesto selektora došao Safet Sušić.

"Mislim da je Pape u svakom slučaju promjena nabolje, što se selektora tiče. Bio je veliki igrač i očekujem da će sada biti i veliki selektor", kazao je Pandža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti