Bolm: Situacija u Čeliku je bolesna

Član Skupštine zabrinut

Bolm: Situacija u Čeliku je bolesna

Dugo najavljivana sjednica Skupštine NK Čelik zakazana je za 5. januar 2017. godine, a bit će održana u prostorijama kluba na Bilinom polju.

Članovi Skupštine, kao najvećeg organa kluba, birat će novog predsjednika Upravnog odbora, a u javnosti se pojavljuje sve više imena koji konkurišu za tu poziciju.

SportSport.ba je kontaktirao člana Skupštine NK Čelik Seada Bolma u želji da čuje njegov komentar na trenutnu situaciju u klubu, te očekivanja od sjednice koja bi mogla donijeti promjene na Bilinom polju.

"Otkako sam ja u Skupštini, samo smo se jednom sastali i to prvi put. Sve ostale sjednice su bile otkazane zbog nedostatka kvoruma, a ja mislim da se to namješta kako kome odgovara. Iskreno se nadam da će ova biti održana. Situacija u Čeliku je bolesna, znate da je bilo mnogo problema u prošlosti. Sportski klub i mafija nikako ne mogu ići zajedno, a Čelik treba krenuti od nule", rekao je Bolm, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kada je Čeliku bilo najpotrebnije, pojedinci iz Uprave su krali naše igrače. Doveli su nam neke fudbalere za koje niko nikad nije čuo, a ja ću na sjednici Skupštine reći sve što imam da kažem u nadi da će stvari krenuti nabolje".

Podsjetimo, Čelik već dvije godine nema predsjednika UO, klub je trenutno bez trenera, a ekipi su potrebna pojačanja i dobre pripreme kako bi se na proljeće pokušala spasiti od ispadanja iz Premijer lige. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi