8

Komentari (8)

AmarSahi
Pa kažu da Juventus dobija samo kada dobije penal a Milan ne može da da gol bez penala protiv je*enog kluba na 13. mjestu na tabeli.....
user1584895618
Zasluzeno penal sine i da te zamolim da ne kenjas puno,nego idi gledaj Djubrentus kako kradu.
AmarSahi
@user1584895618 Kako mi momak ima komplekse...a reci mi, koliko penala ima Milan ove sezone a koliko Juve? Kada je zadnji put Milan osvojio bilo koji trofej? Kada ste zadnji put bili u Ligi Prvaka? Ko je otišao u Seriju B 1980. godine zbog krađe? Kome je ukinuto 8 bodova zbog krađe u Calciopoli skandalu u kojem nije samo Juventus učestvovao kako vi govorite nego pola lige uključujući klubove kao AC Milan, Fiorentina, Lazio...začepi molio bih te.
hame
Penaldo samo socijalna distanca iza lidera ;) Forza Milan
AmarSahi
@hame Makar čovjek zna zabiti penal, ne kao vaš Ibra, nebu pod oblake :) Forza Juve, Fino Alla Fine!
user1584895618
Hahahaha,samo cu reci 7 osvojenih liga prvaka,dok djubrentus 7 izgubio finala. Jaki ste hahahahaha
AmarSahi
@user1584895618 Hahah doslovno slaviš titule koje ste osvojili prije 20 godina, gledate Ligu Prvaka preko TVA ahahaha
nono
Pa ne igra se rukomet !!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.