Bologna nije uspjela kazniti Fiorentinu

Bez pobjednika na Artemio Franchiju

Bologna nije uspjela kazniti Fiorentinu

Firentina i Bolgogna odigrali su neriješeno (1:1) utakmicu bez imperativa u okviru pretposljednjeg kola talijanske Serije A. Gosti su imali veliku priliku da dođu do pobjede, no nisu ju iskoristili.

Alessio Cerci, 23-godišnji veznjak, nakon 20 minuta igre doveo je Fiorentinu u vodstvo. Viole su u 42. minuti ostale bez     Alberta Gilardina, kojeg je zamijenio Mario Santana.

Gaston Ramirez, 20-godišnji Urugvajac, u 50. minuti poravnao je rezultat. Samo četiri minute kasnije Per Kroldrup bio je neoprezan u svom šesnaestercu, a sudija je svirao penal za goste.

Odgovornost na sebe preuzeo je kapiten     Marco Di Vaio, ali nije uspio pogoditi i donijeti preokret Bologni. Do kraja utakmice i gosti su ostali sa igračem manje, a igru je prije vremena morao napustiti strijelac gola Gaston Ramirez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.