Bolt na probi u Borussiji: Neću se osramotiti

Bolt na probi u Borussiji: Neću se osramotiti

Edmir Škorić

Najbrži čovjek na svijetu Usain Bolt u martu će imati probu u njemačkom velikanu.

Bolt je okončao bogatu karijeru atletičara, ali sada ga zanima nogomet i navodno će u martu biti na probi u Borussiji, koja ima istog sponzora kao i Jamajčanin.

"Potpuno sam spreman. U martu idem na probu u Dortmund, nakon čega ćemo vidjeti šta će biti s karijerom. Ako kažu da sam dobar, nastavit ću, vjerujem u sebe", kazao je Bolt.

Tridesetjednogodišnji sprinter je inače veliki navijač Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Najveći san mi je i dalje Manchester United. Ne želim da budem prosječan, želim jako trenirati i uvjeren sam kako se neću osramotiti", izjavio je Bolt, koji je osvojio osam zlatnih olimpijskih medalja te je svjetski rekorderna 100 i 200 metara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi