Bolt: Ne želim u Manchester United zbog Van Gaala

Najbrži čovjek na svijetu

Bolt: Ne želim u Manchester United zbog Van Gaala

Najbrži čovjek na svijetu Usain Bolt ne krije svoju želju da postane novi napadač Manchester Uniteda. 

Jamajčanin je veliki navijač kluba sa Old Trafforda i za vrijeme Sir Alexa Fergusona izrazio je želju da zaigra za Manchester United, ali sada za to nema volje. Barem dok je na klupi Louis van Gaal.

"Mislim da bi moj dolazak bio dobar za Manchester United. Ja sam u formi, brz sam, mogu kontrolisati loptu i razumijem igru na najbolji mogući način", izjavio je Bolt za inostrane medije, dodavši:

"Ipak, ne želim da me vodi Louis van Gaal i pričekat ću da dođe novi trener u Manchester United. Tad vidim svoju šansu", dodao je Bolt. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United u Premiershipu trenutno zauzima petu poziciju i trenutno za vodećim ekipama Arsenalom i Leicesterom zaostaje sedam bodova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije