Bolt otkrio koga bi želio vidjeti na klupi Manchestera

Jamajčanin želi napadački fudbal

Bolt otkrio koga bi želio vidjeti na klupi Manchestera

Najbrži čovjek na svijetu, Jamajčanin Usain Bolt, veliki je fan Manchester Uniteda.

Bolt je poručio da bi volio da njegov voljeni tim igra više napadački fudbal i da bi pravi čovjek za to mogao biti trenutni trener Liverpoola Jurgen Klopp.

"Klopp igra napadački fudbal baš kao i Alex Ferguson. Ferguson je imao dobru odbranu, ali napad još bolji i baš mi se to sviđa i kod Kloppa. Zadovoljan sam svojim klubom, ali moram reći da da Liverpool igra daleko atraktivniji fudbal sa Kloppom. Volio bih da on dođe kod nas", rekao je Bolt.

Podsjetimo da bi ovog ljeta trebalo da dođe do promjene na klupi Uniteda, ali da će se Boltove želje veoma teško ostvariti obzirom da Klopp namjerava još dugo vremena sjediti na klupi Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi