Dogovor postignut: Liverpool dovodi novog golmana

Prema pisanju Bilda

Dogovor postignut: Liverpool dovodi novog golmana

Ugledni njemački Bild javlja da je Liverpool već dogovorio dovođenje novog pojačanja.

Prema njihovom pisanju, Redsi će u novu sezoni ući jači za dosadašnjeg golmana Mainza Lorisa Kariusa, kojeg će navodno platiti 8 miliona funti.

Skauti Liverpoola su redovno pratili ovog 22-godišnjeg golmana otkako je Klopp došao na Anfield i sada je jasno da su zadovoljni onim što su vidjeli u tom peirodu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Loris Karius bi u Liverpoolu imao jaku konkurenciju u vidu Simona Mignoleta, ali je činjenica da Belgijanac nije opravdao očekivanja navijača od dolaska iz Sunderlanda, te da Nijemac ne bi bio bez šansi da brzo postane prvi golman.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi