Bomba iz Italije: Buffon karijeru nastavlja u Engleskoj?

Sutra vanredna press konferencija

Bomba iz Italije: Buffon karijeru nastavlja u Engleskoj?

Endin Čaušević

Gianluigi Buffon još uvijek nijje saopštio da li će na kraju ove sezone okončati svoju bogatu karijeru ili će ostati među stativama još jednu sezonu.

Buffon je prije nekoliko mjeseci izjavio da mu je ovo posljednja sezona u Juventusu, ali nije otkrio da li ima šanse da negdje drugo nastavi karijeru. Italijanski golman je zakazao vanrednu press konferenciju sutra nakon čega će mnogo stvari biti dosta jasnije.

Međutim, to nije zaustavilo italijanske medije da nastave razne špekulacije za 40-godišnjeg golmana. Naime, na Apeninima se danas pojavila informacija koja je šokirala mnoge, a to je da bi Buffon karijeru mogao nastaviti u Engleskoj.

Navodno, interes za Buffona pokazao je Liverpool koji je spreman da mu ponudi ugovor na jednu sezonu. Međutim, s dosta rezerve treba uzeti ovu informaciju koja je najvjerovatnije još jedna u nizu običnih špekulacija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi