Bomba s Apenina: Real poslao punudu za Dybalu, Juve ekspresno odgovorio

Daju čak 180 miliona eura

Bomba s Apenina: Real poslao punudu za Dybalu, Juve ekspresno odgovorio

Endin Čaušević

Real Madrid će gotovo sigurno u finišu ljetnog prelaznog roka pokušati dovesti barem još jedno pojačanje, a navijači ovog kluba već sedmicama čekaju zamjenu za Cristiana Ronalda.

Kraljevski klub još uvijek nije ovog ljeta doveo zvučno pojačanje što nije tipično za njih posebno kada se zna da su ostali bez Ronalda koji je bio najbolji igrač ekipe. Navijači su sigurni da će Florentino Perez do samog kraja pokušati da dovede jedno zvučno ime na Santiago Bernabeu.

Prva želja bio mu je Eden Hazard, ali Chlesea je odbio prodati ovog igrača, a prema pisanju španskih medija Real se sada okrenuo Paulu Dybali. Ugledna Marca večeras je objavila da je kraljevski klub na adresu Juventusa poslao ponudu od čak 180 miliona eura za argentinskog napadača.

Ipak, u Juventusu nisu željeli ništa da okolišaju i odmash su poručili Perezu da Dybala nije na prodaju, te da mu je bolje da se posveti dovođenju nekih drugih igrača. Da Gonzalo Higuain nije otišao u Milan sigurno da bi u Torinu dobro razmislili o ponudi koji su dobili večeras.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi