Gospodski potez Real Madrida: Claudio Bravo u najtežim trenucima dobio neočekivano pismo

Real mu poželio brz oporavak

Gospodski potez Real Madrida: Claudio Bravo u najtežim trenucima dobio neočekivano pismo

Čileanski golman Claudio Bravo dočekao je vrlo zanimljivo pismo od Real Madrida.

Golman Manchester Cityja se prije nekoliko dana povrijedio na treningu, a u pitanju je povreda ahilove tertive zbog koje bi trebao propustiti čitavu sezonu.

Iako se radi o nekadašnjem golmanu Barcelone, to nije spriječilo Real Madrid da mu pošalje pismo podrške.

"U ime svih onih koji čine Real Madrid, posebno našeg predsjednika, Florentina Pereza, želimo ti poslati najljepše želje i brz oporavak. Veoma nam je žao zbog onoga što ti se dogodilo, jer su povrede najgori dio fudbala. Ali, ne sumnjamo da ćeš, uz svoj profesionalizam i posvećenost, nastaviti pružati radost fudbalskim navijačima. Uz veliko poštovanje i divljenje", navodi se u pismu Real Madrida.

Podsjetimo, Bravo je za Barcelonu tokom dvije sezone upisao 75 nastupa te je osvojio dvije La Lige, Kup Kralja i Ligu šampiona. Prije dvije godine se odlučio za prelazak u Manchester City u kojem je prošle sezone izgubio mjesto prvog golmana jer je došao Ederson.

Obzirom da ima već 35 godina, veliko je pitanje u kakvom će se sm jeru dalje razvijati njegova karijera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi